02

Et sikkert valg

Om os

Velkommen til Jysk Elevator Service. Vi er en serviceminded virksomhed med ekspertise inden for elevatorer.

Jysk Elevator Service blev etableret i 2014, hvor vi oplevede en stigende efterspørgsel på markedet, som søgte virksomheder med fokus på nærvær og konkurrencedygtige priser. Det resulterede i Jysk Elevator Service, som i dag tilbyder en lang række kompetencer, der gør os til den ideelle samarbejds- og sparringspartner inden for elevatorservice;

Som kunde hos os er du garanteret et samarbejde, hvor den personlige kontakt er i højsæde. Vi gemmer os ikke bag vores skriveborde, men står derimod altid klar til at hjælpe og rådgive dig. Samtidig arbejder vi individuelt efter dine ønsker og behov, og vi skaber altid de bedste rammer for et professionelt samarbejde, hvor du som kunde er i centrum.

Derudover har vores dygtige medarbejdere mange års erfaring, og vi kan derfor rådgive dig professionelt både fagligt og teknisk, og vi sørger altid for en lovliggørelse samt opdatering af din elevator jf. BEK461 – elevatorbekendtgørelsen.

Hos os er ingen opgave hverken for stor eller for lille. Du er derfor altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende samtale om dine muligheder.

Vi er et sikkert valg!

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Står du, og mangler en samarbejdspartner, eller kunne du godt tænke dig at høre mere om vores services? Så er du altid velkommen til at kontakte os til en uforpligtende samtale. Det koster ikke noget.

Vi glæder os til at høre fra dig.