Lovpligtig eftersyn

Hos Jysk Elevator Service er vi ISO9001 certificerede, og vores virksomhed lever derfor op til lovkravene for at kunne tilbyde dig lovpligtige eftersyn på lifte, elevatorer, løfteplatforme og automatdøre jf. Arbejdstilsynets bekendtgørelse 461 – elevatorbekendtgørelsen. Vi servicerer alle fabrikater fx KONE, Schindler, ThyssenKrupp, OTIS m.fl., og vi arbejder også på skibe – off-shore og vindmøller.

Tæt personlig kontakt er nøgleord for os, og vi fører derfor altid en tæt dialog med vores kunder i forbindelse med vores besøg. Eftersynene bliver udført af vores uddannede og erfarne medarbejdere, der råder over alle nødvendige værktøjer og tools for, at kunne fejludlæse og servicere din enhed. Vi er samtidig til rådighed 24/7, hvis uheldet skulle være ude ved driftsstop, og vi reagerer hurtigt på din henvendelse, da vi altid har medarbejdere på døgnvagt.

I forbindelse med indgåelse af aftale om lovpligtige eftersyn, tilbyder vi en gratis årlig tilstandsrapport for hver enhed, og vi tilbyder ekstraydelser i forbindelse med dit eftersyn, hvis du ønsker et udvidet service eller et fuldservice.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Står du, og mangler en samarbejdspartner, eller kunne du godt tænke dig at høre mere om vores services? Så er du altid velkommen til at kontakte os til en uforpligtende samtale. Det koster ikke noget.

Vi glæder os til at høre fra dig.