01

Undgå overraskelser

Hos Jysk Elevator Service sikre vi dig, at du undgår ubehagelige overraskelser. Vi tilbyder nemlig en lang række fordele for dig som kunde, så du ikke skal have bekymringer om den daglige drift.

  1. Vores team af servicemontører sikrer dine elevatorer således de lever op til BEK461 – elevatorbekendtgørelsen.
  2. Vi tilbyder dig markedets mest konkurrence dygtige priser uden at gå på kompromis med kvaliteten af vores arbejde. Det giver dig som kunde et større råderum, da du slipper for at betale overpris.
  3. Vi fører altid en tæt kontakt med dig, så du er med under hele processen, og har en forståelse for det arbejde vi udfører for dig. Uanset om dit behov for service opstår pludseligt, eller om det er et planlagt service, så har du altid hjælp at hente hos os.
  4. Vores dygtige og kompetente serviceteknikere er alle uddannede og kan møde ethvert behov, så du altid er i trygge hænder. Vi har mange års erfaring med elevatorer, og vi gør en dyd ud af altid at lytte til dig og dine behov.
  5. Da vi tilbyder en lang række services, opnår du som kunde stor fleksibilitet med os som din samarbejdspartner. Du kan altid kontakte os for at få rådgivning og sparring med vores ledelse og/eller vores teknikere, og du kan nemt og hurtigt få hjælp uanset, hvilket service du har brug for.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Står du og mangler en samarbejdspartner, eller kunne du godt tænke dig at høre mere om vores services? Så er du altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende samtale. Det koster ikke noget.

Vi glæder os til at høre fra dig.